چسب صحافی 7007 بر پایه وینل استات می باشد و دارای خصوصیات ویژه ای است . در ساخت این چسب تمام نکات فنی رعایت و از نظر صحافان با تجربه و صاحب نام استفاده شده است که دراین ساخت چسب اعمال شده است و برخی از آن عبارتنداز :
۱ – آبخور بالا حدودا ۵۰ درصد می باشد .
۲ – انعطاف چسب به مقداری می باشد که کف کتاب بعد از عملیات گرد کردن و در عین حال بعد از خشک شدن کامل چسب ، نازک تر به نظر می رسد و به هیچ وجه چسب شکننده نمی شود .
۳ –چسب صحافی 7007 چسبندگی بسیار بالایی دارد که می توان بعد از اضافه کردن ۵۰ درصد آب چسبندگی خود را حفظ نموده و به راحتی قابل مصرف باشد .
این چسب فاقد کف می باشد و می توان در دستگاه های چسب زن بدون کوچک ترین مشکل با سرعت بالا کار کرد و همچنین چسبی مناسب جهت عطف کتاب برای کار های شومیز و کارهای دوختی در کتاب های حجیم می باشد .